AAM Aminolase - 30 capsules

ArthurAndrew

Inhoud: 30 capsules

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Maximaliseert de voordelen van uw eiwitsupplement.
Een opgeblazen gevoel en gasvorming kunnen optreden na het eten van eiwitten zoals wei, caseïne, soja, erwt en hennep. Als u echter een van de vele mensen bent die last heeft van spijsverteringsproblemen na het eten van een of meer van deze eiwitbronnen, is het probleem waarschijnlijk geen voedselintolerantie. Het is waarschijnlijker het gevolg van bacteriën in uw dikke darm die eiwitten consumeren die niet goed door het lichaam werden opgenomen.
Aminolase helpt uw lichaam om gunstig eiwit te absorberen en te gebruiken zonder de spijsverteringsstress.
vinkje GRATIS verzending al bij 3 stuks
vinkje  Uit voorraad leverbaar
vinkje laagste prijs garantie 

Artikelnummer: AAMAMINO30

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: €  22,95 -4%

Aanbieding: €  21,95

  • 2 voor €  21,50 p/s. en bespaar 3%
  • 3 voor €  20,95 p/s. en bespaar 5%
  • 4 voor €  20,50 p/s. en bespaar 7%
  • 5 voor €  19,95 p/s. en bespaar 10%
 
snelle levering
Bestelling morgen in huis? Bestel binnen 0
 

duimpje trustpilotTrustpilot 4.7 / 5  
 veilig winkelen Veilig shoppen via https verbinding
 veilig betalen Betalen via een beveiligde verbinding
 contact Vragen ? We zijn altijd bereikbaar

Productbeschrijving

Details

Productinformatie

Het is aangetoond dat het innemen van Aminolase bij het eten of drinken van eiwitten het niveau van aminozuren in het bloed verhoogt, in vergelijking met het alleen consumeren van eiwitten alleen. Onder die aminozuren bevinden zich de brancheketenaminozuren (BCAA's), die een vitale rol spelen in de spiersynthese en het herstel.

Aminolase alleen is biologisch voldoende, wat betekent dat het supplement alleen al het gereedschap bevat dat nodig is om eiwitten af ​​te breken tot een bio-bruikbare vorm.

Aminolase zal:

  • Ondersteuning van spiersynthese bij gebruik in combinatie met eiwitsupplementen, maaltijdvervangers en alle eiwitrijke maaltijden.
  • Verwerk eiwit in een bio-bruikbare vorm, waarbij u ten volle profiteert van de beschikbaarheid van essentiële aminozuren voor het opbouwen van spieren en het verbeteren van spierherstel van trainingen.
  • Sterk verminderen maagklachten meestal veroorzaakt wanneer eiwitsupplementen niet worden afgebroken in hun kleinste componenten.
  • Maximaliseer de voordelen van voedingseiwitten en help het lichaam meer eiwitten te absorberen dan uit te scheiden.
  • Aminolase is ideaal voor fitnessliefhebbers en iedereen met een actieve levensstijl. Het ondersteunt een gezonde spiermassa, spierherstel en verandert de manier waarop u eiwitten gebruikt en verterkt volledig.

Aminolase moet worden ingenomen wanneer u eiwitrijke voedingsmiddelen en voedingssupplementen gebruikt om het eiwit te verteren en het op te splitsen in een bruikbare vorm, zoals essentiële aminozuren en nuttige peptiden (d.w.z. Di- en Tri-peptiden).

Nu kunt u genieten van uw eiwitsupplement zonder angst voor spijsvertering. Aminolase helpt het lichaam eiwitten beter af te breken dan alleen. Het vermindert effectief het potentieel voor ongemak dat vaak ontstaat door het consumeren van eiwitsupplementen of voedingseiwitten.

Krijg een beter rendement op uw eiwitinvestering en voorkom vervelende spijsverteringsproblemen, met Aminolase.

Hoe Aminolase werkt

Eiwitten zijn essentieel voor het opbouwen en repareren van weefsel, evenals het aanmaken van enzymen, hormonen en andere chemicaliën die uw lichaam nodig heeft voor een aantal belangrijke functies. Veel fitnessliefhebbers denken dat ze meer eiwitten moeten eten om meer van de voordelen te genieten, maar zo eenvoudig is het niet.

Om de voordelen van het eten van eiwitten te benutten, zoals het opbouwen van droge spieren, sneller trainingherstel en een betere immuunfunctie, moet eiwit binnen 90 minuten na consumptie worden afgebroken. 1 Gedurende dit tijdsvenster passeert eiwit van de maag naar de dunne darm, waar het meeste wordt verteerd en geabsorbeerd. Het wordt vervolgens geassembleerd tot een bio-bruikbare vorm van spieropbouwend eiwit.

Zodra dit tijdspad van 90 minuten voorbij is, wordt elk eiwit dat niet in de absorptiestadium is geraakt verplaatst naar de dikke darm, die zal oppakken waar de dunne darm is gebleven. Maar het probleem met de dikke darm is een overvloed aan slechte bacteriën. Deze bacteriën voeden zich met eiwit dat wordt afgebroken in de dikke darm. Het resultaat? Eiwit in de dikke darm wordt niet opgenomen door het lichaam, dus mis je de meeste van de verbazingwekkende voordelen ervan.

En het wordt erger. Wanneer deze bacteriën eiwitten afbreken, produceren ze grote hoeveelheden gifstoffen. Deze toxines, die moeten worden uitgescheiden, kunnen de spijsvertering van eiwitten zeer ongemakkelijk maken. Bovendien zorgt onvolledige eiwitafbraak in de dunne darm ervoor dat grote eiwitpeptiden worden geabsorbeerd in de dikke darm. Helaas zijn de meeste individuen extreem gevoelig voor grote peptiden die verantwoordelijk zijn voor ongemakkelijke en vaak genante spijsverteringssymptomen.

Omdat de opname van voedingsstoffen in de dikke darm laag is, wordt eiwit dat niet door bacteriën wordt geconsumeerd eenvoudigweg uit het lichaam uitgescheiden. Dit betekent dat al die nuttige aminozuren verloren gaan, letterlijk. Veel van dat dure eiwit dat je op regelmatige basis koopt, gaat eigenlijk door het toilet.

De oplossing voor dit eiwitprobleem is Aminolase, een bio-efficiënt supplement dat de eiwitabsorptie verbetert. Aminolase helpt bij het efficiënt afbreken van eiwitten, zodat het lichaam de opname van aminozuren in de bloedstroom kan maximaliseren. Dit helpt de blootstellingstijd van uw lichaam aan de grote eiwitpeptiden te verminderen die ongemak kunnen veroorzaken.

Product Ingrediënten

Zure stabiele protease
Een proteolytisch enzym waarvoor een octrooi is aangevraagd en dat in staat is om de meeste verbruikbare eiwitten te verteren. Protease is het enzym dat verantwoordelijk is voor de vertering van geconsumeerde eiwitten en is een van de drie enzymen die worden aangetroffen in de natuurlijke pancreasjus van ons lichaam. Aminolase zal op eiwitten gebaseerde voedingsstoffen of supplementen afbreken en beter verteren dan het spijsverteringsproces van het lichaam alleen kan en werkt prima met zowel dierlijke als vegetarische eiwitten. Dit gepatenteerde mengsel van proteasen is actief over een zeer breed pH-bereik, waardoor het effectief is in zowel zure als alkalische omgevingen.

 
Voorgesteld gebruik

Gebruiksaanwijzing: Consumeer één capsule Aminolase ™ per 25 gram eiwit. Neem Aminolase met acht ons water aan het begin van elk eiwit verrijkt dieet of aangevuld maaltijd.

Wanneer Aminolase-capsules worden geopend en direct aan een eiwitdrank worden toegevoegd, zullen de enzymen snel beginnen met het omzetten van het eiwit in aminozuren. Aminozuren hebben een significant ander smaakprofiel in vergelijking met eiwit, wat de smaak en textuur kan beïnvloeden. Voor de beste resultaten, drink binnen vijf minuten na het mixen, of slik capsules in en volg onmiddellijk met je favoriete eiwitdrankje.

Veelgestelde vragen
Wat is Aminolase?
Aminolase is een gespecialiseerd eiwitverteringsenzym dat is ontworpen om de aminozuuromzetting te verbeteren wanneer het wordt gebruikt in combinatie met eiwitrijke maaltijden en / of supplementen. Als het correct wordt ingenomen, werkt Aminolase met uw lichaam om:

• Digest eiwit in zijn bruikbare vorm, waardoor het meer biologisch beschikbaar is dan alleen eiwit.
• Maximaliseer de beschikbaarheid van aminozuren.
• Verminder enorm maagongemak geassocieerd met het consumeren van grote hoeveelheden eiwit.
• Effectief verteren van voedingseiwitten, waaronder supplementen zoals wei, caseïne, ei, soja, hennep en erwteneiwitten.

Waar is Aminolase van afgeleid?
Aminolase is een gespecialiseerd protease (eiwitverteringsenzym) dat is afgeleid van vriendelijke bacteriën, ook wel probiotica genoemd. Om Aminolase te produceren, worden deze probiotica geïsoleerd en vervolgens gegroeid met behulp van een complex fermentatieproces. Het fermentatiemedium of voedsel voor de bacteriën bevat grote hoeveelheden vegetarisch afgeleid eiwit. Eiwit is noodzakelijk bij het maken van een enzym dat in staat is eiwitten af ​​te breken en te verteren. De bacteriën zelf zullen enzymen aanmaken om dit eiwitmedium te verteren. Eenmaal gecreëerd, wordt het zeer gespecialiseerde enzym geëxtraheerd en ingekapseld als Aminolase.

Hoe werkt Aminolase?
Aminolase helpt eiwit efficiënt en volledig af te breken, zodat het lichaam de opname van aminozuren in de bloedstroom kan maximaliseren. Dit vermindert de blootstellingstijd aan grote eiwitpeptiden die ongemak kunnen veroorzaken. Consumptie van eiwit met aminolase verhoogt significant het niveau van aminozuren in het bloed, vergeleken met het eten van alleen proteïne. Onder die aminozuren bevinden zich de brancheketenaminozuren (BCAA's) waarvan is aangetoond dat ze een vitale rol spelen in de spiersynthese en het herstel van trainingen.

Wat is de aanbevolen dosering?
Dosering: 250 mg (één capsule) Aminolase per elke 25 gram geconsumeerd eiwit. Het is belangrijk op te merken dat de meeste containers met eiwitsupplementen niet voor 100 procent uit pure eiwitten bestaan, dus de berekening moet worden aangepast om rekening te houden met de hoeveelheid pure eiwitten in elke portie.

Zijn er beschikbare klinische studies of referentiestudies die ik kan beoordelen?
Er zijn twee afzonderlijke klinische studies bij mensen uitgevoerd met betrekking tot Aminolase en er zijn talrijke referentieonderzoeken naar de productcomponenten beschikbaar. Neem contact met ons op via +1-800-448-5015 of AMINOLASE@ARTHURANDREW.COM voor meer informatie over de onderzoeken.

Is Aminolase Kosher?
De formule is Kosher en een kopie van de certificering is op verzoek verkrijgbaar.

Is Aminolase vegetarisch of veganistisch?
De formule is vegetarisch en veganistisch in overeenstemming met de richtlijnen van de American Vegetarian Association.

Is Aminolase non-GMO (Genetically Modified Organism)?
Ja, Aminolase is niet-GMO. Alle ingrediënten die worden gebruikt om dit enzymproduct te maken, zijn geen genetisch gemodificeerde organismen zoals gedefinieerd door de NATIONAL ORGANIC STANDARDS BOARD.

Genetisch gemanipuleerd wordt als volgt gedefinieerd: gemaakt met technieken die de moleculaire of cellulaire biologie van een organisme veranderen op een manier die niet mogelijk is in natuurlijke omstandigheden of processen. Genetische manipulatie omvat recombinant DNA, celfusie, micro- en macro-inkapseling, gendeletie en -verdubbeling, introductie van een vreemd gen en verandering van de positie van genen. Het omvat niet veredeling, conjugatie, fermentatie, hybridisatie, in-vitrofertilisatie en weefselkweek.

Verder testen wordt ook uitgevoerd om te bepalen of enig algemeen GGO-materiaal aanwezig is in het product. Een kopie van de laboratoriumanalyse kan HIER DOWNLOADEN worden.

Wordt Aminolase over het algemeen als veilig (GRAS) herkend?
Ja, Aminolase heeft de GRAS-veiligheidsstatus van de FDA.

Extra informatie

Extra informatie

Ean855571001723
ArtikelnummerAAMAMINO30
Gewicht1.0000
MerkArthurAndrew
SoortCapsules
inhoud30 capsules
Base Image/a/m/aminolase-90_3.png

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: AAM Aminolase - 30 capsules

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Verpakking
Price
Value
Quality

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

AAM Neprinol - 150 capsules

AAM Neprinol - 150 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  89,95 -6%

Aanbieding: €  84,95

Slechts €  75,00
AAM Neprinol - 300 capsules

AAM Neprinol - 300 capsules

4 beoordeling(en)

Normale prijs: €  149,95 -7%

Aanbieding: €  139,95

Slechts €  120,00
AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

5 beoordeling(en)

Normale prijs: €  99,95 -5%

Aanbieding: €  95,00

Slechts €  82,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

3 beoordeling(en)

Normale prijs: €  55,95 -6%

Aanbieding: €  52,50

Slechts €  47,00
AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

Normale prijs: €  39,95 -6%

Aanbieding: €  37,50

Slechts €  35,50
AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

Normale prijs: €  129,95 -8%

Aanbieding: €  119,95

Slechts €  107,50
AAM Neprinol - 90 capsules

AAM Neprinol - 90 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  59,95 -4%

Aanbieding: €  57,50

Slechts €  49,95
AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

Normale prijs: €  69,95 -7%

Aanbieding: €  65,00

Slechts €  59,95
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

Normale prijs: €  22,95 -4%

Aanbieding: €  21,95

Slechts €  19,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

Normale prijs: €  41,95 -5%

Aanbieding: €  39,95

Slechts €  37,50
AAM Devigest ADS - 90 capsules

AAM Devigest ADS - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -7%

Aanbieding: €  27,95

Slechts €  24,95
AAM Devigest ADS - 180 capsules

AAM Devigest ADS - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,95
AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -17%

Aanbieding: €  25,00

AAM FibroVera - 90 capsules

AAM FibroVera - 90 capsules

Normale prijs: €  69,95 -3%

Aanbieding: €  67,95

Slechts €  59,00
AAM Aminolase - 90 capsules

AAM Aminolase - 90 capsules

Normale prijs: €  49,95 -5%

Aanbieding: €  47,50

Slechts €  43,00
AAM Proferia - 56.7 gram creme

AAM Proferia - 56.7 gram creme

Normale prijs: €  32,95 -9%

Aanbieding: €  29,95

Slechts €  25,95
AAM Floraphage - 90 capsules

AAM Floraphage - 90 capsules

Normale prijs: €  59,95 -17%

Aanbieding: €  49,95

Slechts €  41,95
AAM Neprofin PET 50 gram

AAM Neprofin PET 50 gram

1 beoordeling(en)

Normale prijs: €  24,95 -4%

Aanbieding: €  23,95

Slechts €  21,50
AAM Novequin PET 90 gram

AAM Novequin PET 90 gram

Normale prijs: €  18,95 -11%

Aanbieding: €  16,95

Slechts €  14,95
AAM Neprofin AVF - 500 gram

AAM Neprofin AVF - 500 gram

1 beoordeling(en)

Normale prijs: €  149,95 -2%

Aanbieding: €  147,50

Slechts €  137,50
AAM Neprofin AVF - 1KG

AAM Neprofin AVF - 1KG

Normale prijs: €  279,95 -11%

Aanbieding: €  249,00

Slechts €  230,00
AAM Novequin DPF 500 gram

AAM Novequin DPF 500 gram

Normale prijs: €  49,95 -10%

Aanbieding: €  45,00

Slechts €  39,00
AAM Novequin DPF 1KG

AAM Novequin DPF 1KG

Normale prijs: €  74,95 -3%

Aanbieding: €  72,50

Slechts €  66,00